Praktische informatie

Op dit deel van de site vindt u in augustus praktische informatie over LieFair

Het is bijna zover………………… op zondag 25 augustus 2019 vindt de zevende editie LieFair plaats van 11:00u tot 17:00u.
Wij zijn zeer verheugd dat meer dan 130 standhouders zich hebben aangemeld voor LieFair. Hier vind u praktische informatie voor standhouders en deze wordt ook per mail toegezonden. Daarnaast willen wij iedereen graag vragen om ons evenement verder te promoten.
Ook dit jaar proberen wij via Facebook nog meer bekendheid te krijgen en het verzoek is om onze pagina en ons evenement te delen :
• https://www.facebook.com/LieFair?ref=hl

Opbouw
Op zondagmorgen is het vanaf 08:00u mogelijk om uw stand in te richten. LieFair vindt plaats in het centrum van Lieveren en als u het dorp nadert wordt u opgevangen door een van de mensen van de organisatie die u een plek zal toewijzen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen die u heeft aangegeven maar we moeten schipperen met de ruimte die de bewoners van ons dorp ons beschikbaar stellen.

Bij opbouw en opruimen is het van belang dat u de instructies van de organisatie volgt. Wij willen voorkomen dat er schade wordt aangericht aan tuinen en grasvelden en stroken.

Parkeren
Bij het opbouwen van uw stand kunt u de auto bij de kraam plaatsen. Vervolgens kunt u de auto gratis op een van de aangegeven parkeerterreinen plaatsen. Om verwarring met bezoekers te voorkomen wordt een parkeerkaart per mail toegezonden een week voor de fair. Door deze in te vullen en achter het voorraam te plaatsen weten onze parkeerwachten dat u standhouder bent.

Sluiting en afbouw
LieFair eindigt om 17:00u en om een gezellige en levendige sfeer te behouden tot het eind, is het niet toegestaan om eerder uw kraam te ontruimen.

Communicatie
Zowel via de traditionele media als social media proberen wij zoveel mogelijk aandacht te genereren voor ons evenement. Vanzelfsprekend hopen wij dat u ook via uw netwerk reclame wilt maken voor LieFair.

 

Adresgegevens

Voor uw navigatiesysteem kunt u het volgende adres aanhouden:

Centrum 2

9304 TS Lieveren

Informatie en contact

Vragen kunt u het beste per mail sturen via info@liefair.nl . Mocht u zaken hebben die toch liever telefonisch bespreekt dan kunt u contact opnemen met Lambert Sanneman (06-22224301).

Wij hopen er gezamenlijk met u een zeer geslaagd evenement van te maken en zien u graag op zondag 25 augustus in Lieveren