Nieuws

Het laatste nieuws over LieFair vindt op onze Facebook pagina: http://www.facebook.com/liefair

 

LieFair 2015 een fantastisch evenement!

Onderstaand twee links naar krantenartikelen over LieFair 2015.

http://www.roderjournaal.nl/evenementen/32667/liefair-in-lieveren-duizenden-bezoekers-genieten/

http://www.dekrant-info.nl/index.php/voorpagina-boven/4386-liefair-een-volksfeest

 

 

Ondanks wisselvallig weer een geslaagde LieFair 2014

De weergoden waren de organisatie en bezoekers van LieFair niet helemaal gunstig gezind maar ondanks het wisselvallige weer was het een geslaagd evenement. Om 11:00u werd LieFair geopend door burgemeester van der Laan. De heer van der Laan complimenteerde de organiserende Club van 10 met hetgeen in de afgelopen jaren is bereikt.

Scouting Roden heeft de organisatie dit jaar ondersteund met het organiseren van het verkeer en de parkeervoorzieningen. Daarnaast was Scouting Roden verantwoordelijk voor een aantal leuke en spannende attracties voor de kinderen.

Het culinair plein was wederom het kloppend hart van het evenement en dit werd door de bezoekers zeer gewaardeerd. Nieuw was dit jaar dat ook op het grote veld een plek was ingericht waar de bezoekers even konden uitrusten en genieten van een kopje koffie met het uitzicht op de spectaculaire hout gestookte broodoven.

De organisatie kijkt met tevredenheid terug op het evenement wat in 2014 toch weer verder is uitgebouwd. Door de weersomstandigheden zijn de bezoekersaantallen van 2013 niet overtroffen maar toch was er een goede publieke belangstelling. Ook de standhouders waren zeer tevreden en geven zonder uitzondering aan dat zij ook graag in 2015 van de partij zouden zijn.

140902 stukje de krant

 

 

LieFair 2014: meer dan 100 aanmeldingen

Inmiddels hebben zich al meer dan 100 standhouders aangemeld voor LieFair 2014 op zondag 31 augustus. Er is een zeer ruim aanbod aan producten en het belooft weer een geweldig evenement te worden. Voor de deelnemende standhouders kijk op onze pagina Standhouders 2014

 

 

 

LieFair 2013 Groot succes!

DeKrant

25 augustus 2013
Heerlijk nazomeren in Lieveren
.
LieFair 2013 is weer achter de rug. Door de combinatie van enthousiaste vrijwilligers, leuke standhouders en gezellig publiek is LieFair 2013 een daverend succes geworden! Van de inwoners van Lieveren krijgt de organisatie van LieFair alle medewerking en daarnaast zijn we heel blij met de ondersteuning van Scouting Roden en de handbalvereniging uit Roden. Naar verwachting hebben tussen de zes en achtduizend mensen LieFair bezocht. De weergoden waren ons goed gezind en we kijken als organisatie terug op een fantastische dag!